Om Karlsnäs Fastigheter

Kalrsnäs Fastighets AB har funnits sedan 1995 i Ulricehamn. Vi förser mindre företag inom hantverks-, service, kontor- och industriföretagssektorn med moderna och flexibla lokaler där deras verksamhet kan utvecklas och växa.

Lång erfarenhet av fastigheter för hantverks-, industri- och serviceföretag

Vi som driver Karlsnäs Fastighets AB har lång erfarenhet inom industrisektorn och vet vilka krav som ställs på en bra fastighet. Med detta i åtanke har vi uppfört fastigheterna på Fotåsens industriområde i Ulricehamn ett stenkast från centrum och riksväg 40.

Ständig utveckling

Vi jobbar kontinuerligt på att förbättra och att utveckla lokalerna på olika sätt för att tillmötesgå de flesta önskemålen. Vårt senaste projekt är att att se till så energikostnaderna blir så låga som möjligt genom förnybar energi. Något som gagnar både klimatet och våra hyresgäster.

Vi hjälper dig till den perfekta fastigheten för ditt företag

Vi förstår att inget företag är det andra exakt likt. Olika krav och önskemål för att lokalen ska passa gör att det kan vara svårt att hitta rätt fastighet. Med vår erfarenhet kring företagslokaler och fastigheter vet vi att flexibilitet och möjlighet till anpassningar är A och O.

Letar du företagslokal?

Är du på jakt efter en smart och smidig lösning för ditt företag är du välkommen att kontakta oss. Vi ser till att anpassa så långt som möjligt efter dina önskemål för att passa just din verksamhet. Titta gärna in på vår sida med lediga lokaler för att se om vi har något tillgängligt just nu.