Lokaler för mindre hantverksföretag, serviceföretag och industriföretag i Ulricehamn.

Moderna och smart utformade fastigheter för hantverks-, industri- och serviceföretag.

På Fotåsens industriområdet nära Uricehamns centrum kommer vi att uppföra lokaler för hantverks-, service- och industriföretag. Lokalerna kombinerar kontorsyta och yta för exempelvis lager och fordon. Vardera lokal är utrustad med port på 5 meters höjd med parkeringsplats i direkt anslutning till porten. Fastigheten kommer att utrustas med 10 st lokaler. Lokalerna består av två plan, ett entrésollplan på 40 kvm och ett bottenplan på 100 kvm. Området är skyddat av stängsel och larm.

Valfrihet! - Vi utrustar lokalen efter dina behov.

Du har möjlighet att påverka både utseende och standard. Lokalerna anpassas med andra ord efter dina unika önskemål. När du bestämt hur du vill att lokalen skall utformas utför vi sedan arbetet och färdigställer den för inflyttning. Du har också möjlighet att välja om du vill äga lokalen (i bostadsrättsform) eller om du istället vill hyra den. Vid hyra finns begränsningar på hur mycket du kan påverka lokalens interiör.

Fastigheten ligger på Fotåsens industriområde i nära anslutning till Ulricehamns centrum. Lokalerna är anpassade till mindre företag som driver hantverks-, service- eller industriverksamhet och har sin marknad i Ulricehamn eller i dess närhet. Du får en lokal anpassad efter dina behov med närhet till din lokala marknad. Du får också en trygg miljö för ditt företag i ett område som är inhängnat och larmat. 

Storlek

Storlek: 140 kvm.

Plan 1: 100 kvm

Entresollplan: 40 kvm.

Takhöjd: 7,5 meter

Nockhöjd: 8,5 meter

Kontakta oss

För mer info om våra kontors- och industrifastigheter nära Ulricehamn centrum kan du kontakta Karlsnäs fastigheter på följande sätt.

Besök oss

Kvarteret Dalen
Ulricehamn

(Ring och boka tid)

Slå en signal

Torbjörn Bremholt:  0705-33 21 00
Jan-Åke Einerskog:  0705-45 40 00

Skicka meddelande

Du kan också kontakta oss genom att skicka ett meddelande. Vill du att vi skall ringa upp så glöm inte att ange ditt telefonnummer i "Övrigt" fältet i formuläret.